Denne kaken fant jeg på en side på internett for noen år siden, og den har blitt en av våre yndlings kaker. Den er rask og lett å lage, og smaker supergodt.
INGREDIENSER
150 gr. smeltet margarin1 pk. sitrongele
1 boks kremfløte
1 beger lettrømme
1-11/2 Tine kremost med ananas/mandarin
150 gr. melisSLIK GJØR DU
Knus kjeksen, bland den med smeltet margarin i en rund form, og bland godt sammen. Trykk den med fingrene slik at den dekker hele kakebunnen.
Settes i kjøleskapet mens du forbereder resten av kaken.
Lag sitrongele med 1/2 mengde vann, avkjøles.
Pisk kremfløten, bland i rømme, melis, ost og den avkjølte flytende geleen. Hell blandingen over kjeksen. Settes i kjøleskapet til den er stiv.
Hvis kaken skal brukes til selskap er det flott å pynte den med kremdotter og jordbær. Geleen kan velges etter ønske, både inni og oppå kaken. Det er bare å prøve seg frem, men vi liker denne varianten.